Traducator si interpret

Rolul traducătorului-interpretului în cadrul clinicii internaționale pentru tratarea dependențelor MedTim este crucial pentru a asigura o comunicare eficientă între specialiștii în sănătate și pacienții care vorbesc limbi diferite. 

Interpretul facilitează comunicarea între pacienți și personalul medical, asigurând înțelegerea clară a informațiilor medicale, a procedurilor, instrucțiunilor și a întrebărilor.

Interpretul însoțește pacientul în timpul ședințelor terapeutice, fie că este vorba de terapii individuale sau de familie. Acest lucru garantează implicarea completă a pacientului în procesul de tratament.

Traducătorul poate fi implicat în documentația medicală, traducând fișele medicale, planurile de tratament, rețetele medicale și alte documente relevante. De asemenea, oferă asistență administrativă, ajutând pacienții să completeze formulare, teste psihologice, etc. Desigur, traducătorul-interpreterul respectă standardele de confidențialitate, tratând toate informațiile medicale cu cea mai mare discreție.

Îndrumați-vă viața pe calea corectă

Contactați-ne și programați o întâlnire cu medicii noștri