Centru spa pentru relaxare si masaj

În clinica noastră pentru tratarea bolilor de dependență MedTim, veți găsi un centru spa modern care include o saună contemporană, o cameră de masaj și o cameră de fizioterapie. Pacienții au posibilitatea să se relaxeze într-o intimitate completă în acest centru spa modern, oferindu-le oportunitatea să se bucure zilnic de liniște și să beneficieze de binefacerile stării de bine.

Fizioterapia si masaj

Succesul în tratarea dependenței stă în primul rând în pacienții care au învins dependența datorită tratamentelor noastre inovatoare, masajelor și procedurilor, precum și tehnicilor de fizioterapie pe care le aplicăm.
Clinica pentru tratarea dependențelor MedTiM este echipată cu mijloace moderne pentru fizioterapie. Masajele sunt folosite în tratarea dependenței și a problemelor psihologice ca un instrument care ajută la relaxarea mușchilor, ridicarea tonusului și creșterea flexibilității lor. Prin masaj, obținem un efect relaxant asupra corpului pacientului, se reglează ritmul cardiac, se scade tensiunea arterială și se obține un ritm respirator corect.

Camera hiperbarica

Camerele hiperbarice oferă o serie de beneficii, inclusiv creșterea concentrației de oxigen, ceea ce poate stimula vindecarea și poate avea efecte favorabile asupra diferitelor condiții medicale. Aceste beneficii includ:
Este important de menționat că utilizarea camerelor hiperbarice ar trebui să fie sub supravegherea unor profesioniști medicali calificați și poate fi prescrisă ca parte a unui plan specific de tratament pentru anumite condiții medicale. Beneficiile pot varia în funcție de boala tratată și de modalitatea de aplicare a terapiei.

Capsula Oxy Alpha LED

Capsula Oxy Alpha LED Spa oferă o experiență completă de bunăstare, cu numeroase beneficii pentru piele și starea generală de bine. Unele dintre avantajele sale includ:

Îndrumați-vă viața pe calea corectă

Contactați-ne și programați o întâlnire cu medicii noștri

Masaje cu drenaj sau drenaj limfatic

Masajele cu drenaj sau drenaj limfatic sunt tehnici terapeutice care au ca scop stimularea circulației limfei, un lichid clar care transportă celulele sistemului imunitar prin sistemul limfatic. Iată câteva dintre beneficiile asociate cu aceste masaje:

Masaje - terapeutice sau relaxante

Masajele terapeutice oferă o varietate de beneficii pentru bunăstarea fizică și mintală. Iată câteva beneficii obișnuite asociate cu masajele terapeutice:

Stimulare electrica sau electrostimulare

Stimularea electrică sau electrostimularea poate fi utilizată ca supliment la masajele clasice pentru a oferi diverse beneficii. Iată câteva posibile beneficii ale electrostimulării:

Sauna cu infrarosu

Sauna cu infraroșu este o variație a saunei tradiționale care folosește radiatoare infraroșii pentru generarea căldurii. Beneficiile potențiale ale saunei cu infraroșu:

Haloterapia

Haloterapia, cunoscută și sub numele de terapie cu sare, este o practică alternativă care implică inhalarea particulelor de sare în scopul îmbunătățirii sănătății sistemului respirator:

Beneficii potențiale: