Cazare la clinica MedTiM

Cazare la clinica pentru un confort maxim

Clinica pentru tratamentul dependențelor MedTiM este construită conform standardelor mondiale și, ca atare, este una dintre cele mai mari și cele mai bine echipate din Europa. În timpul construcției, ne-am străduit să asigurăm că cazarea în clinică oferă funcționalitate și confort maxim. Pe lângă aspectul medical, am acordat o atenție deosebită confortului și practicității pacienților noștri. 

Clinica noastră dispune de 19 camere single și duble, precum și 6 apartamente. În această zonă a clinicii se află și camera de îngrijire unde asistentele medicale stabilesc zilnic catetere venoase periferice, măsoară tensiunea arterială, temperatura și efectuează proceduri farmacologice terapeutice zilnice.

În aceeași zonă se află și cabinetul medicului generalist, unde medicii noștri consultă zilnic pacienții, efectuează electrocardiograme, de exemplu, și, dacă este necesar, prescriu și efectuează tratamente și investigații suplimentare.

Camere

Camerele spațioase, confortabile și modern echipate oferă cazare pacienților care vin la programul de tratament pentru dependențe în clinica noastră, unde li se asigură intimitatea maximă.

Camera standard cu doua paturi

Acest tip de cameră oferă cazare confortabilă pentru doi pacienți. Camera este echipată cu două paturi, televizor și noptiere. Baia este separată, dar comună și partajată între pacienți. 

Acest tip de cameră nu implică costuri suplimentare și este inclus în prețul programului.

Camera single

Camera este amenajată cu grijă pentru a crea un mediu liniștit în timpul șederii dumneavoastră la clinica. Este dotată cu un pat matrimonial spațios care oferă confort și odihnă, un birou și un televizor. 

Baia este dotată cu cadă, oferindu-vă posibilitatea unei relaxări și odihne complete. Acest tip de cameră are, de asemenea, o opțiune cu balcon și baie separată, cu un cost suplimentar.

Camera VIP single

Această cameră confortabilă și funcțională vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o ședere relaxantă în clinică. Camera este echipată cu un pat matrimonial spațios care oferă confort și odihnă. În zona de zi, veți găsi o canapea confortabilă și un fotoliu, precum și o masă pentru relaxare în timp ce citiți sau vizionați ceva la televizor. De asemenea, există o baie modernă și complet echipată. 

Acest tip de cameră este taxat suplimentar.

Îndrumați-vă viața pe calea corectă

Contactați-ne și programați o întâlnire cu medicii noștri

Cazare - Zona de dining si creativitate

În cadrul complexului medical MedTiM, se găsește și o sală de mese în care se servesc mâncăruri de calitate pregătite în restaurantul nostru. Sala de mese este concepută pentru 20 de pacienți, unde aceștia pot găsi alimente, băuturi, gustări, fructe și dulciuri pe parcursul zilei. 

De asemenea, într-un hol spațios se află o zonă creativă cu scaune și canapele confortabile, unde pacienții își pot petrece timpul liber urmărind televizorul, filmele,

Această sală spațioasă și modern echipată nu este doar un loc pentru luat masa sau petrecerea timpului, ci și o parte a clinicii în care pacienții pot petrece timp liber de calitate, socializa și lucra cu ergoterapeuți.