De ce sa alegi clinica MedTiM pentru tratarea bolilor de dependenta?

Este important să aveți încredere în clinica pe care o alegeți pentru tratarea dependențelor. Cu toate acestea, trebuie menționat că fiecare centru de dezintoxicare poate avea abordări diferite în tratament și că nu există o soluție universală care să se potrivească tuturor. Ceea ce poate fi eficient pentru un pacient poate să nu fie pentru altul, deoarece nevoile de tratament variază în funcție de individ și natura dependenței. 

Pentru a confirma credibilitatea și reputația clinicii noastre ca „cea mai bună” pentru tratarea dependențelor, este crucial să furnizăm dovezi concrete ale succeselor noastre, cum ar fi ratele de recuperare, declarațiile pacienților mulțumiți și dovezi ale conformității noastre cu standardele și regulamentele industriale.

În plus, este important să menținem un nivel ridicat de transparență și etică în abordarea noastră în tratament, să vă informăm despre cele mai recente realizări în domeniul dependențelor și să colaborăm strâns cu profesioniști medicali calificați pentru a furniza tratament de înaltă calitate.

Scopul principal ar trebui întotdeauna să fie să ajutăm oamenii să depășească dependența într-un mod eficient și sustenabil. Clinica noastră a dovedit deja capacitatea de a atinge acest scop și are o bază solidă pentru a fi considerată una dintre cele mai bune clinici pentru tratarea dependențelor.

MedTim, valori mai presus de toate!

La prima vedere, clinica pentru tratarea dependențelor MedTim se remarcă prin exteriorul său, interiorul său, confortul său, precum și prin echipamentele medicale și nemedicale. Cu toate acestea, meritele centrului de dezintoxicare MedTim se bazează pe aceste valori și pe abordarea inovatoare în construirea relațiilor de încredere între: clinica și pacient, medic și pacientul, psiholog și pacient, dar și pedagog special și pacient.

Ce inseamna acest lucru?

Aceasta înseamnă că ideologia noastră de tratament al dependenței nu implică atragerea pacientului cu promisiuni de minuni din partea medicamentelor. Nu oferim nici tratamente exotice care sunt „garantate” să rezolve problema odată pentru totdeauna. 

Nu vorbim despre o pastilă magică, ci despre munca serioasă care stă în spatele tratamentului nostru de succes al dependenței.

Ideea de bază a clinicii MedTim este încrederea.

Dacă dumneavoastră aveți o problemă sau cineva apropiat al dumneavoastră, contactați-ne pentru ajutor și vom justifica încrederea dumneavoastră.

Cheia funcționării reușite a centrului de dezintoxicare MedTim stă în oamenii care lucrează acolo. Colaborăm cu o echipă de specialiști care au acumulat mulți ani de experiență în tratarea dependențelor. Sunt adunați acolo pentru a oferi cea mai bună asistență specializată și a justifica încrederea dumneavoastră. Vă vom oferi posibilitatea de a vă recăpăta o viață sănătoasă, în care nu există loc pentru dependențe.

Increderea nu este doar un cuvant, ci esenta relatiei.

Relația poate fi plină de încredere doar atunci când există înțelegere reciprocă.
Înțelegerea medicului a problemei pentru care pacientul se prezintă, dar și a posibilităților de vindecare. 

Pe de altă parte, există înțelegere și acceptare din partea pacientului a procesului de vindecare, dar și a principiilor vindecării reușite. Acest lucru înseamnă ce trebuie făcut și ce trebuie evitat pentru a obține rezultatele dorite, pentru a vă proteja de recidive și pentru a ști cum să le evitați.

Increderea pe primul loc

Încrederea între pacient și medic sau angajat medical implică, de asemenea, înțelegerea și acceptarea unei părți a responsabilității fiecărei părți menționate. Cu alte cuvinte, acesta este o împărțire a responsabilității pentru rezultat între clinică și pacient. Ce implică acest lucru? 

Înseamnă că atunci când pacientul vine pentru tratament, discutăm cu el și cu familia sa și stabilim programul și metodele de tratament pentru dependență și obiectivul final.

Echipa noastră medicală explică pacientului și familiei sale ce implică programul și ce este inclus în acesta. Explicăm cum arată diagnosticul, ce proceduri de dezintoxicare (dacă este necesar) sunt incluse în program, care este scopul procedurilor, analizăm cum se simte pacientul înainte și după tratament, ce implică psihoterapia, fizioterapia, regenerarea, reabilitarea și cum vor arăta aceste terapii.
Explicăm în detaliu fiecare procedură medicală pacientului – ce înseamnă, cum se efectuează, cum se simte pacientul în timpul și după intervenție.
Prin urmare, explicăm pas cu pas procesul de tratament – cum arată fiecare zi de tratament.

De ce facem toate acestea? Pentru că vrem ca pacientul să înțeleagă ce i se întâmplă, de ce se simte astfel sau altfel. Cu alte cuvinte, vrem ca pacientul să aibă încredere în profesionalismul nostru și să aibă încredere în rezultatul final reușit și în posibilitatea de vindecare. Și demonstrăm în fiecare zi profesionalismul nostru luptând pentru rezultatul fiecărui pacient.

Îndrumați-vă viața pe calea corectă

Contactați-ne și programați o întâlnire cu medicii noștri

Usile clinicii noastre sunt intotdeauna deschise

La momentul externării, discutăm cu pacientul și asociatul său al tratamentului și evaluăm împreună cum a decurs prima etapă a tratamentului (faza de spitalizare), cum se simte pacientul în momentul externării, dacă este mulțumit de starea sa, cum evaluează el însuși rezultatul primei faze. Împreună, rezumăm ceea ce s-a realizat. 

Acesta este un punct foarte important, deoarece tratamentul nu s-a încheiat încă, ci doar prima sa fază. Trecerea la etapa ambulatorie a tratamentului pentru dependență (a doua fază) presupune întotdeauna ca pacientul și familia sa să accepte responsabilitatea și controlul asupra respectării regulilor tratamentului și comportamentului viitor. De la acest moment, clinica nu poate controla 100% pacientul. Nu putem controla cum ia pacientul terapia, cum și dacă respectă recomandările psihologului, cum comunică cu psihiatrul, cum vine la controale etc. De la acest moment, evoluția tratamentului este responsabilitatea pacientului și a colaboratorilor săi în tratament.

Cu toate acestea, niciodată nu pierdem speranța pentru că noi avem încredere în pacient! Și acesta este principiul după care ne ghidăm întotdeauna înainte, în timpul și după tratamentul fiecărui pacient! Suntem întotdeauna gata să îi ajutăm pe pacienți, în special atunci când este greu să găsească singuri răspunsurile la întrebările lor. 

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să ne sunați. Nu există niciun motiv și nicio necesitate să ascundeți problema dacă apare brusc, nu este nevoie să vă înșelați pe voi înșivă și pe cei dragi. Dacă o persoană apropiată are o problemă, este suficient să ne contactați și să o împărtășiți cu noi.

Niciodată nu respingem pacienții noștri, ușile clinicii noastre sunt întotdeauna deschise. Împreună, vom găsi întotdeauna o soluție pentru fiecare problemă, oricât de dificilă ar fi aceasta. Aceasta este încrederea pe care o promovăm.

Încrederea este principiul nostru și principala noastră direcție în tratament din clinica noastră.