Clinica moderna pentru tratarea bolilor de dependenta din Europa

Clinica MedTiM este o clinică specializată în tratamentul dependențelor, depresiei și anxietății. Cu ajutorul personalului medical specializat și a unui program unic și inovator în acest domeniu, ne străduim să depășim în mod maxim toate tipurile de dependență care sunt frecvente în zilele noastre și care, datorită naturii bolii, au consecințe negative și distructive asupra întregului sistem individual și familial. 

Prin utilizarea metodelor psihologice moderne, tratăm dependența psihică, iar rezultatul scontat este reducerea mecanismelor de dependență care, de fapt, mențin pacientul în boală. În acest fel, reducem dorința pacientului pentru efectul oferit de substanțele psihoactive.

Principiul tratamentului este unul individual și este format pe baza diagnosticului și psihodiagnosticului la începutul tratamentului.

Deschideți un nou capitol în viața dumneavoastră și lăsați dependența să rămână o amintire neplăcută.

Tratamentul dependentei - abordare cuprinzatoare si multidisciplinara

Integrarea diferitelor discipline precum adictologia, psihiatria, psihologia și fizioterapia poate oferi o abordare holistică pacienților. Prin combinarea acestor discipline, clinica poate oferi o abordare cuprinzătoare care se ocupă de aspectele medicale, psihologice și fizice ale dependenței. De asemenea, este important să includem monitorizarea post-tratament pentru a ajuta pacienții să mențină recuperarea pe termen lung. 

Iată cum poate contribui fiecare disciplină:

Adictologia

Adictologia se concentrează în mod specific pe înțelegerea și tratamentul dependenței. Experții în domeniul adictologiei pot ajuta la dezvoltarea unor planuri de tratament specifice pentru depășirea dependenței.

Psihiatria

Tulburările mintale sunt frecvente la persoanele care suferă de dependență. Psihiatrii pot ajuta în diagnosticarea și tratamentul tulburărilor precum depresia, anxietatea sau alte tulburări mintale asociate cu dependența.

Psihologia

Psihologia poate contribui la înțelegerea factorilor psihologici care stau la baza dependenței, cum ar fi comportamentul impulsiv, traumele anterioare sau modelele dăunătoare de gândire. Diferite terapii și abordări pot fi utilizate.

Fizioterapia

Fizioterapia poate juca un rol în recuperarea fizică a persoanelor dependente. Poate ajuta la gestionarea durerii, îmbunătățirea stării generale de sănătate și promovarea unui stil de viață sănătos.

LOCATIE PERFECTA - LA DOAR 10 MINUTE DE BELGRAD

Clinica MedTiM este situată în Novi Banovci, un loc minunat pe malul Dunării, care se află la doar 10 minute de Belgrad și de asemenea, de aeroportul „Nikola Tesla”. Apropierea de autostradă și de aeroport facilitează accesul rapid și ușor al pacienților la clinica noastră pentru tratamentul dependenței.

Tratamentul dependentei - Proceduri inovatoare

Atunci când ați încercat totul și ați renunțat, este momentul să apelați la procedurile de tratament ale MedTiM-ului pentru dependență. 

Clinica MedTim pentru tratamentul dependenței, prin proceduri medicale inovatoare, tratează dependența fizică, având ca scop dezintoxicarea și curățarea organismului de substanțele toxice. Pregătim pacientul pentru a primi implanturi care îl ajută să dezvolte o abstinență stabilă pe durata perioadei de reabilitare.

Echipa formată din psihiatri, anestezisti, interniști, psihologi, pedagogi specializați, tehnicieni medicali, personal de securitate, precum și alt personal, contribuie prin expertiza lor la menținerea unui nivel ridicat de calitate a muncii, astfel încât toate procedurile și tehnici să fie implementate conform planului de tratament și să producă rezultatele așteptate.

În plus față de tratamentul spitalicesc, echipa de specialiști a clinicii organizează, de asemenea, consultații (uși deschise) pentru familiile și persoanele care se confruntă cu dependența, depresia și anxietatea, dar care nu sunt suficient de motivate pentru tratament sau nu pot urma tratamentul spitalicesc.

DE CE SA ALEGETI MEDTIM?

O atenție deosebită și muncă sunt direcționate către dependenții rezistenți – dependenți care au fost tratați de mai multe ori, dintre care comunitatea socială mai restrânsă și mai largă a renunțat la acordarea suportului și ajutorului pentru tratamentele viitoare.

Clinica moderna

O clinică modernă echipată pentru tratarea dependențelor se întinde pe mai mult de 2.200 de metri pătrați în apropierea Belgradului.

Terapie intensiva

Clinica pentru tratarea dependențelor MedTiM este echipată cu o unitate modernă de terapie intensivă.

Experienta indelungata

Echipa noastră de specialiști este formată din medici care, datorită experienței lor îndelungate, obțin rezultate fantastice.

Abordare individuala

Principiul tratamentului este individual și este format pe baza diagnosticului și psihodiagnosticului la începutul tratamentului.

Cele mai noi proceduri

Procedurile recunoscute la nivel mondial pentru tratarea bolilor de dependență care oferă rezultate pe termen lung.

Cazare confortabila

Spitalul dispune de camere confortabile și modern echipate, o sală de sport modernă, un centru spa și fizioterapie.

Ușile noastre sunt întotdeauna deschise pentru toți pacienții în vederea consultațiilor.