Terapie cu gaz xenon

Terapia cu gaz xenon joacă un rol extrem de important în tratarea dependenței. Având în vedere caracteristicile sale, xenonul este utilizat astăzi cel mai des pentru tratarea diferitelor tipuri de stres. Mai specific, vorbim despre dureri de cap, tulburări de somn, sindromul oboselii cronice, tulburări depresive în timpul reabilitării, dar și despre regenerarea organismului după boală. 

În plus, xenonul este utilizat în terapia de regenerare în tratamentul dependenței pentru a îmbunătăți capacitățile de lucru ale pacientului. Este important să menționăm că xenonul poate proteja celulele nervoase (neuroprotecție) și în același timp poate influența pozitiv absorbția celulelor sistemului nervos central.

De aceea, terapia cu gaz xenon este considerată terapia viitorului, deoarece va avea un impact semnificativ și o largă aplicare în tratarea bolilor cerebrale.

Remarca: Această abordare reprezintă o alternativă serioasă la metodele existente de farmacoterapie.

Terapia cu gaz xenon este complet sigura si lipsita de riscuri

În primul rând, xenonul (Xe) este un gaz rar inert. Nu este supus biotransformării și este eliminat din organism prin plămâni în trei până la patru minute. 

Cu toate acestea, spre deosebire de alte preparate farmaceutice utilizate în medicină, xenonul nu este toxic și nu are proprietăți cancerigene. Se comportă neutră în corp, nu provoacă efecte secundare, alergii sau efecte cardiodepresive. De asemenea, gazul xenon nu afectează coagularea sângelui, compoziția morfologică a celulelor și sistemul imunitar. În același timp, nu modifică starea neuroendocrină și este ecologic complet curat și sigur.

Îndrumați-vă viața pe calea corectă

Contactați-ne și programați o întâlnire cu medicii noștri

Terapia cu gaz xenon - Pentru un efect terapeutic rapid si sigur

În comparație cu alte metode de tratament, terapia cu gaz xenon pe care o aplicăm ne permite să obținem rapid un efect terapeutic puternic în următoarele domenii:

Tratarea bolilor de dependenta

Tratamentul pentru dependenta de heroina

Abordarea individuală a pacienților va face să uitați de utilizarea acestor substanțe psihoactive.

Tratamentul pentru dependenta de alcool

Spuneți adio dependenței de alcool și eliberați-vă de acest viciu odată pentru totdeauna.

Tratamentul pentru dependenta de cocaina

Cu un procent mare de succes, îi îndepărtăm pe pacienți de utilizarea acestei substanțe narcotice.

Dependenta de canabis (marijuana)

Cannabisul are multe consecințe nocive asupra sănătății, cea mai importantă fiind: dependența.

Sau contactați-ne prin completarea formularului de e-mail de mai jos.